KÖKSKÅPOR FRÅNLUFT

Effektiva system

Modell D

Kökskåpa typ D tillverkas på beställning med önskade mått. Den kan ha raka sidor eller lutande sidor och den kan utföras i en mängd varianter allt efter behov och vara försedd med belysning. Kåpan är utförd utan synliga skruvar på utsidan. Ofta utrustas D-kåpan med filterhus. Dessa finns som väggfilterhus typ FHV och centrumfilterhus typ FHC.

Klicka här eller på bilden för mer information

Hemsida_D4

Back Barkåpa låg placering

Denna kåpa kan placeras lågt för god uppfångning och bra arbetsbelysning. Kåpan kan också utrustas med UV-rening. Kontakta oss för mer information.

Klicka här eller på bilden för mer information

Hemsida_Back_Bar_BK_tillb_kanal

Ugnskåpa UK

Ugnskåpa typ UK har utsugning genom filter i framkanten och tillverkas som väggkåpa. Filterhuset med labyrintfilter av rostfritt stål är inbyggt i kåpan och sträcker sig utefter hela framsidans längd. Kåpan tillverkas med rektangulära kanalanslutningar som standard. Utsugning i framkant och speciellt utformat tak i kåpan ger en effektiv uppfångning.
Vi rekommenderar ett ordentligt överhäng

Klicka här eller på bilden för mer information

Ugnskåpa

Diskkåpa DK

Kökskåpa typ DK är en specialkåpa för effektiv utsugning över diskmaskiner och tillverkas som väggkåpa.Den har spaltutsugning i framkant och på mitten och därmed uppnås en hög lufthastighet och effektiv uppfångning. Kåpan är utrustad med rektangulära kanalanslutningar.

Klicka här eller på bilden för mer information

Diskkåpa

Skolkökskåpa

Skolkökskåpan är en frihängande spiskåpa i rostfri plåt för dubbelspis EN1.4301.

Klicka här eller på bilden för mer information

Skolkökskåpa